ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

– ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού κέντρου πληρωμών (ePOS Paycenter) της Εθνικής Τράπεζας. Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται, ήτοι τον αριθμό της κάρτας, μήνα και έτος λήξης, τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης και το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, και υποβάλλετε την εντολή χρέωσης της κάρτας σας.
Τα στοιχεία αυτά δεν καταχωρούνται στο Δικτυακό Τόπο της Εταιρείας, αλλά γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από την Εθνική Τράπεζα σύμφωνα με τους όρους συναλλαγών αυτής, τους οποίους και αποδέχεστε εφόσον κάνετε χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής.
Με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς online συναλλαγές, όλες οι πληροφορίες της κάρτας που καταχωρούνται κατά τη διαδικασία αυτή μεταφέρονται μέσω του internet με τη βοήθεια τεχνολογίας κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους.

– ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Mε χρέωση τελών αντικαταβολής 2,00 € ανεξαρτήτως ποσού

– ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal:

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα της PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί έναν γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές και δεν απαιτείται να έχετε ήδη λογαριασμό προκειμένου να κάνετε την πληρωμή σας.
Μπορείτε επίσης να κάνετε την πληρωμή σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: PayPal.Me/mimadastimargarita
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

– ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Tράπεζας:

Επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση κάνετε την εξόφλησή σας μεταφέροντας χρήματα στον λογαριασμό μας με τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα δικαιούχου: ΜΗ ΜΑΔΑΣ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΖΙΜΙΚΑ-ΤΣΙΟΥΜΑΚΑ ΟΕ
IBAN: GR5501102130000021300485188

Swift: ethngraa

Routing number: 007879

Bank address: Eolou 86, Athens

Εάν ο λογαριασμός από τον οποίο θα πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας δεν είναι της Εθνικής παρακαλούμε όπως επιβαρυνθείτε τα έξοδα της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή και εκτελείται και αποστέλλεται μόλις γίνει η εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

Μενού